MONTACO white Consultație

Ferestre VELUX, montaj inclus in preț

Alte oferte

Economisește cel puțin 50€ la fiecare fereastră de mansardă

O mansardă frumoasă și luminoasă nu doar bucură ochii, dar și aduce abundenţă de lumină naturală pe timpul zilei.

Iată ce este inclus în ofertă:

 1. Fereastră de mansardă VELUX GZL, GLL, GLU, GDL, GPL cu dimensiuni 55×78, 66×118, 78×98, 78×118, 78×140, 94×98, 94×118, 114×118, 94×252, 114×252
 2. Rama de etanșare VELUX pentru învelitori ondulate sau plate EDW sau EDS
 3. Montaj profesionist ferestre de mansardă VELUX
 4. Transportul ferestrelor

1200 de clienți au încredere în noi!

Rezistență la intemperii
Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.
ThermoTechnology™

Ferestrele nostre Standard Plus beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology™. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.

Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă

Lasă să pătrundă aerul proaspăt în mansardă chiar și atunci când dormi. Acționează o dată bara de operare pentru poziția de ventilare și vei lăsa să intre aer proaspăt, filtrat, chiar și cu fereastra închisă.

Filtrul încorporat ajută la un climat sănătos, fără praf și insecte. Filtru se poate da jos și curăța/aspira periodic.

Curățare ușoară

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180 de grade. Cerceveaua trebuie să fie fixată apoi în toc cu ajutorul unui zăvor. Așa poți curăța geamul cu ambele mâini.

Montaj rapid al rulourilor originale

Completează fereastra ta de mansardă cu un rulou VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click™. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Geam 51 – geam dublu, geamul exterior întărit

Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticlă, U fer 1.3 W/m2K. Geamul exterior este întărit pentru a te proteja împotriva ploilor abundente, zăpezilor sau grindinei.

Finisaj

Ferestrele de mansardă din pin sunt tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.

Ferestrele care nu necesită întreținere au la interior miez de lemn tratat termic învelit în poliuretan, foarte rezistent la umiditate.
Garanție

VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă de lemn, rame de etanșare și geam. Pentru toate modelele de ferestre fără întreținere, cu acoperire de poliuretan, garanția este extinsă la 15 ani.

Podul casei transformat în mansardă

Fereastra de mansardă nu asigură doar comoditate, dar mai are 3 funcții de bază:

 1. Lumină de zi în încăpere
 2. Ventilație continuă
 3. Fonoizolație bună

Ferestre mansarda inainte si dupa

Ferestre mansarda inainte si dupa

Ferestre mansarda inainte si dupa

Ferestre mansarda inainte si dupa

Alege lățimea corectă a ferestrei

Fereastra trebuie să încapă în spațiul dintre căpriori cu rezervă pentru finisaje.

Alege lungimea corectă a ferestrei

Fereastra de mansardă cu tot cu finisaj nu trebuie să depășească planul peretelui în partea de jos, nici planul tavanului în partea de sus.

Atenție la termoizolație!

Montarea ferestrei fără a termoizola spațiile dintre fereastră și acoperiș poate aduce mari probleme cu condensul și pierderea căldurii!

Alege fereastra cu mânerul sus sau jos

Ar fi bine să estimați dacă o să ajungeți la mâner stând în picioare pe podea. Dacă poziționarea ferestrei e prea sus, alegeți o fereastră cu deschidere de jos.

Alege modelul ferestrei adaptat încăperii

Dacă este un mediu cu umiditate sporită, alege GLU cu poliuretan. Dacă e prea mare distanța până la tavan, alege modelul cu telecomandă. Dacă e pod nelocativ, un VLT econom ar fi suficient.

Cere o consultație

  Articole recente

  Vezi Blog

  Parteneri