MONTACO white Consultație

Recenzii

Sute de clienți satisfăcuți
în toată țara
5 din 5 (22 Recenzii)

Lasă recenzia ta

Toate recenziile

Proiect
5 din 5
Ne exprimăm recunoștința față de echipa MONTACO pentru rezultatul muncii depuse. Am rămas mulțumiți de calitatea și promptitudinea lucrărilor efectuate conform termenului agreat. Atitudinea personalului a fost la un nivel înalt, manifestând oricând receptivitate. Adițional, am beneficiat, în calitate de bonus, de 2 camere de supraveghere. Recomandăm!
Călin
Onițcani, Criuleni
24/08/2023
Proiect
5 din 5
Echipa MONTACO a finisat construirea calitativă a acoperișului nostru într-un timp optim de 2 săptămâni. Băieții au fost receptivi cerințelor noastre, iar acoperișul a fost construit cu responsabilitate și stăruință. De dimineață până-n noapte s-au efectuat lucrările. Ploaia nu a reprezentat un impediment, nu au apărut probleme. Mulțumesc întregii echipe și îi recomand cu drag. Spor în tot ceea ce inițiați!
Elena
Orhei
16/06/2023
Proiect
5 din 5
Am rămas mulțumit și fericit de acest proiect realizat de echipa MONTACO. Am beneficiat la maxim de suportul tehnic și alte momente neplanificate pe parcursul proiectului. Ca rezutat sunt încântat și a fost peste așteptările mele.
Sergiu
Criuleni
31/05/2023
Proiect
5 din 5
Calitatea muncii voastre este cu adevărat excelentă. Acoperișul instalat de voi este robust, rezistent și se potrivește perfect cu designul casei mele. Nu doar că ați finalizat lucrarea într-un timp record, dar ați fost, de asemenea, foarte atenți la detalii, asigurându-vă că fiecare aspect al montajului este realizat cu precizie. Am fost impresionat de atenția voastră la calitate și de dorința de a face totul la superlativ.
Petru
Nisporeni
31/05/2023
Proiect
5 din 5
Suntem mulțumiți de lucrările efectuate de profesioniștii de la MONTACO. Îi recomand cu încredere!
Lucia
Bubuieci
30/05/2023
Proiect
5 din 5
Echipa dvs. a realizat o muncă excelentă la schimbarea acoperișului și sunt foarte mulțumit de rezultat.
Mihail
Cricova
29/05/2023

Parteneri