MONTACO white Consultație

VELUX

Despre VELUX

Ferestre ce nu necesită întreținere ulterioară GLU (opțional)

În loc de lac transparent puteți alege o fereastră ce nu necesită întreținere ulterioară, foarte utilă în băi și bucătării. Stratul de poliuretan etanș fără cordon de lipire protejează de umezeală miezul de lemn puternic.

Noua noastră fereastră de mansardă este acum optimizată energetic cu ajutorul inovatorului sistem izolator VELUX ThermoTechnology pentru a menține locuința călduroasă. Datorită acestui nou sistem și a unei garniturii suplimentare, aceste ferestre au excelente proprietăți izolatoare. Bara unică de operare superioară, din aluminiu, o recomandăm pentru cele mai multe înălțimi de montaj, iar operarea superioară îți permite poziționarea obiectelor de mobilier sub fereastră și totodată deschiderea confortabilă a acesteia.

ThermoTechnology™ și garnitura specială

Noul și inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ îți transformă fereastră într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci. Garnitura suplimentară pentru etanșareoferă acestui model de fereastră o mai bună eficiență energetică, menținând confortul termic interior.

Geam interior laminat

Te poți odihni, lucra sau juca în siguranță sub această fereastră de mansardă datorită geamului interior laminat. În cazul în care sticla este lovită foarte puternic și se sparge, nu se poate fragmenta și împrăștia. Este ideală dacă îți dorești protecție suplimentară și liniște interioară.

    Catalog.pdf

    Parteneri