MONTACO white Consultație

Ferestre de
mansardă

Ce poți face ca să aduci natural lumina în mansardă? Să instalezi ferestre de mansardă în acoperiș, desigur. În orice fază a construcției și reparației, chiar când totul este finisat, se poate interveni cu o fereastră de mansardă, care va transforma podul într-un spațiu locativ util și plăcut. De multe ori aceasta se dovedește a fi unica soluție. Despre asta citește pe blog.

Comandă
acum
Standard

Cele mai ieftine soluții de iluminat cu lumina naturală un pod sunt ieșirile pe acoperiș VLT și GVT. Mai mult, ele asigură o ventilație bună și, în caz de necesitate, un acces facil pe acoperiș.

Standard Plus

Ferestrele de mansardă din Seria Standard Plus sunt la un nivel de calitate și accesorizare mult mai avansat decât acum 10 ani. Toate au protecție anti-grindină, toate au sistem de ventilație și toate pot fi ulterior dotate cu motor electric și sistem de automatizare cu telecomanda sau tableta.

Premium

Ferestrele de mansardă din seria Premium au în dotare componente cum ar fi termoizolație ThermoTechnology, termopan triplu cu argon, înveliș din poliuretan și altele din secolul XXI.

Lux

Balcoane încastrate în acoperiș, ferestre cu deschideri duble, ferestre de mansardă cu motor electric, solar și telecomandă, ferestre pentru acoperișuri -terasă automată – toate sunt create pentru cele mai exigente cerințe.

  Catalog.pdf

  Ce zic clienții

  Lasă recenzia ta
  5 din 5 (68 Recenzii)
  Sute de clienți satisfăcuți în toată țara

  Parteneri