MONTACO white Consultație

Koramic

Despre Koramic

Standart

Producția de țigle Koramic se află chiar pe locul în care argila era extrasă încă de către cuceritorii romani. Aici se află cel mai bun lut, ideal pentru realizarea cărămizilor pentru construcții și țiglă. Caracteristicile sale unice au fost apreciate de cumpărătorii de țiglă ceramică Koramic din întreaga lume. Țiglele ceramice durabile au devenit o mândrie reală și un simbol al Germaniei.

Premium

De ce țigla ceramică angobată are astfel de caracteristici tehnice excelente? Mult depinde nu numai de argilă, ci și de tehnicile de fabricație. În fabricile acestui producător, plăcile din ceramică sunt arse în cuptoare speciale folosind vopsele speciale și angobe. Acest lucru îi permite să-i dea nuanțe naturale calde și plăcute, care pot avea numai plăcile naturale.

Lux

Țiglele ceramice glazurate pentru acoperiș Koramic sunt complet sigure pentru sănătatea umană și animală, iar producția lor nu dăunează mediului înconjurător. În plus, placa Koramic are certificatul necesar pentru a confirma calitatea producției sale.

    Catalog.pdf

    Parteneri