MONTACO white Consultație

Tegola

Tegola

Tegola Seria Econom

Seria Top Shingle și EcoRoof Rectangular, Beaver și Hexagonal reprezintă tradiția plăcilor de șindrilă bituminoasă, pentru formele și culorile cele mai solicitate la un cost mai accesibil. Aceste plăci, din această categorie de preț, oferă o rezistență bună, ușurință în utilizare și o instalare ușoară. Dar mai presus de toate, ele oferă o gamă de selecție de 12 culori diferite care pot îmbunătăți orice tip de acoperire.

Tegola Seria Premium

Linia Premium Gothik, Liberty, Mosaik, Rectangular, Tradițional și Master de la Tegola, este o gamă de țigle bituminoase originală propusă de Tegola Canadese pentru a crea învelișuri estetice datorită texturii neregulate și a nuanțelor cromatice care îmbunătățesc culoarea.

Tegola Seria Lux în Moldova

Șindrilă bituminoasă Tegola de Seria Metal Line sau Prestige este cel mai avansat rezultat al cercetării și dezvoltării șindrilelor bituminoase, datorită unicității sistemului de tăiere cu jet de apă. Cuprul este pliat pentru a acoperi marginea inferioară, dând caracteristici estetice și de performanță mai bune. Farmecul acoperișului de cupru, îmbinat cu forma și grosimea Prestige Elite, Compact și Tradițional, sporește în mod incomparabil valoarea fiecărui acoperiș și chiar a întregii clădiri.

    Catalog.pdf

    Parteneri