MONTACO white Consultație

Sisteme de Scurgere

Sisteme de scurgere de calitate

Sistemele de scurgere și drenaj ale apei pluviale s-au dovedit a fi absolut necesare la renovarea caselor și clădirilor comerciale și industriale.

Cu o investiție relativ redusă, evităm cu desăvârșire riscurile de erodare și distrugere a trotuarelor și soclurilor, reducem infiltrațiile în subsolul clădirii, îndepărtăm apa și o redirecționăm în canalizare. Astfel prelungim durata de exploatare a clădirii cu până la 25%.

Sistem de scurgere din tablă zincată

Tabla zincată a fost alternativa economă a cuprului pentru sistemele de evacuare și drenaj a apei. Pentru cei care nu au pretenții estetice – tabla e soluția cea mai eficientă.

Sistem pluvial din cupru

Jgheaburi și burlane din cupru

Cuprul a fost din timpuri străvechi materialul nobil din care s-au confecționat multe elemente și decorațiuni de clădiri și, care mai rezistă până în zilele noastre.

Sistem din plastic rezistent la UV

Sistemul econom de scurgere este și cel mai ușor de montat, fiind folosite scule simple, precum un cuțit, un fierăstrău și o mașină de găurit și înșurubat

Sistem de siguranță suplimentară

Ranforsarea prin elemente specifice este foarte utilă la acoperișurile metalice cu pantă lungă, unde acumulările de gheață sunt consistente.

Econom

Nu de fiecare dată merită să investim în sisteme sofisticate și scumpe, mai ales dacă construcția este provizorie sau este necesar doar să oprim sau să redirecționăm apa în locuri puțin vizibile. În așa cazuri, un sistem de scurgere din plastic sau tablă zincată o să reziste 10 – 15 ani și o să economisiți până la 30% din costul materialelor.

Standard

Sistemele de scurgere cele mai căutate și mai bune în preț/calitate. Este minimumul recomandat pentru case noi, în așa fel asigurați un termen de exploatare de peste 20 de ani.

Premium

Clienții care se aprofundează în studierea sistemelor de scurgere ajung la marele adevăr – dacă investești într-un sistem de scurgere cu caracteristici excelente, termenul de exploatare depășește 30 de ani, iar unele vor ajunge chiar la 50 de ani. Atunci investiția va aduce mult timp plăcerea de a deține un sistem care te-a scutit de orice fel de griji.

Lux
Acest metal oxidează prin depunere și el se acoperă cu patina nobilă de culoare albăstruie-verzuie care, fiind înlăturată, ajunge iarăși la cuprul inițial. Teoretic, este un material veșnic, iar investiția într-un astfel sistem de scurgere, este pentru toată viața clădirii.

  Catalog.pdf

  Ce zic clienții

  Lasă recenzia ta
  5 din 5 (68 Recenzii)
  Sute de clienți satisfăcuți în toată țara

  Parteneri