MONTACO white Consultație

General Membrane

Despre General Membrane

Standart

Membrane bituminoase polimerice cu caracteristici excelente de rezistență la tracțiune și stabilitatea dimensională. Compoundul special APP conferă produselor rezistența sporită la temperaturi înalte, dar și o buna flexibilitate la rece. Toate acestea, alături de calități specifice fizico-mecanice ale armaturii, fac produsele din gama APP potrivite uzului în zonele cu clima caldă.

Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) și elasticitatea. Acești doi parametri sunt determinanți pentru rezistența la îmbătrânirea termică și rezistența la fisurare a sistemului impermeabilizant, ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia. Rezistența mărită la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatică și pe acoperișurile puternic solicitate.

Premium

Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de trei indicatori: rezistența la îmbătrânirea termică, flexibilitatea la rece (-25 ° C), inferioara compound-ului modificat SBS și stabilitatea formei la cald (140 °C), superioara compound-ului modificat SBS. Rezistența extraordinară la îmbătrânirea termică a acestui compound se reflectă în creșterea funcționalității în timp. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră.

Parteneri