MONTACO white Consultație

Arhitect

FRICĂ DE PROIECTARE NECALITATIVĂ? Venim cu experiență de peste 10 ani în proiectarea caselor. 95% din proiecte sunt realizate deja și proprietarii se bucură de case moderne.

arhitect chisinau
01 Calitate înaltă a proiectului

Veți avea toate nodurile și stratigrafiile specificate.

02 Specificăm clientului toate detaliile

Noduri, stratigrafii, soluții nestandarde și chiar radicale, opțiuni diferite conform diferitor trend-uri – toate astea sunt uzuale pentru noi.

03 Respectăm termenii

Muncim și acasă, și noaptea, dacă trebuie. Înca nu există client să fi avut pretenții la termenii de proiectare. Și asta nu în detrimentul calității!

04 Garantie 100%

Suntem certificați, aveți siguranța că construcția dvs. va rezista în timp și nu va fi supusă riscurilor în cazul calamităților naturale și tehnogene!

Cere o consultație

  1200 de clienți au încredere în noi!

  creditare
  01 Costuri exagerate pentru proiect?

  Studiile noastre arată că oferim prețuri cu circa 25% sub media de piața din categoria de calitate Premium.

  masuratoare
  02 100% Original

  Unele idei generale intr-adevăr se împrumută, dar, chiar vă invităm sa-l urmariți câteva ore pe arhitectul nostru Alexandru ca să vă convingeți de autenticitatea ideilor și să vă asigurăm că proiectul Dvs. va fi unicat!

  architect
  03 Vreți să cumparați un proiect de la noi?

  Nu vindem proiecte! Creăm elementele construcției Dvs., urmărim execuția lucrărilor și ne place să vedem produsul finit, adică locuința Dvs.

  04 Durabilitate

  Proiectarea construcției este o parte foarte importantă, așa că ar fi bine să o faci o dată pentru totdeauna, rapid, eficient, frumos și cu garanție.

  Ce zic clienții

  Lasă recenzia ta
  5 din 5 (64 Recenzii)
  Sute de clienți satisfăcuți în toată țara

  Parteneri