MONTACO white Consultație

Zambelli

Despre Zambelli

PREMIUM

Sortimentul cel mai vast de pe piața europeană în domeniul sistemelor de scurgere pentru acoperișuri la case particulare și clădiri industriale. Jgheaburi de până la 8, respectiv 12 m, combinații de jgheaburi și țevi 250/80, cârlige pazie, inclusiv colțare de ajustare, capace și brățări pentru țevi.

Seturile de drenaj pentru acoperișuri sunt fabricate conform standardelor germane și europene în vigoare. Materialul robust din care sunt confecționate toate componentele, permite preluarea încărcărilor date de vânt și de zăpadă, asigură o prelucrabilitate excelentă și o montare simplă.

Stratul de acoperire de zinc-magneziu, stratul de amorsă și stratul de finisare robust de calitate superioară asigură protecție împotriva coroziunii, o durabilitate lungă și etanșeitate la intemperii.

Sistemul de scurgere colorat devine astfel un element decorativ atractiv pe casa ta.

LUX

De peste 35 de ani, numele Zambelli a fost sinonimul soluțiilor de calitate superioară de drenare a acoperișurilor, realizate în Germania. De la producția coturilor de scurgere, au evoluat devenind specialiști în drenarea acoperișurilor de orice gen.

Cea mai extinsă și diversificată gamă de soluții de cu aproximativ 3.500 de accesorii standard pentru drenarea acoperișurilor, este disponibilă în prezent. Indiferent dacă este vorba despre acoperișuri mari, mici, în unghi sau boltite, clasice sau moderne De asemenea, Zambelli realizează sisteme complete perfect adaptate pentru piața din Europa de Est – la dimensiuni comandate, cu materiale la comandă. Astfel, producția sistemelor de scurgere din cupru sau inox a devenit ceva obișnuit și este în creștere constantă.

Parteneri