Suntem bucuroși să anunțăm cea mai fierbinte ofertă a verii alături de MONTACO. Doar în această lună beneficiază de cel mai bun preț la renovarea acoperișului casei tale cu ajutorul voucherului Ciupi.

MONTACO este cel mai sigur și recomandat furnizor de servicii de demontare și montare a acoperișurilor în Republica Moldova. Echipa noastră de specialiști vă oferă o calitate superioară la preț accesibil asigurând cea mai bună experiență de colaborare pe piață. Fiind activi de mai mult de 20 de ani, suntem mereu motivați să îți oferim cea mai valoroasă ofertă pe piața din țară.

Șindrila bituminoasă este cel mai popular tip de acoperiș din lume și rămâne a fi cel mai bine vândut material de zeci de ani. Acest tip de șindrilă este perfect pentru ambele extreme climatice, de la temperaturi foarte înalte până la cele mai puternice viscole. Ea este un material excepțional din punct de vedere nu doar a rezistenței, ci și a unui aspect atractiv cu un finisaj perfect și cadru estetic ușor de aplicat. Perioada de exploatare garantată este de la 20 la 100 de ani de rezistență.

Am ales acest produs pentru calitatea și siguranța pe care a oferit-o clienților noștri de-a lungul anilor. Împreună cu voi am reușit să menținem cel mai bun nivel de montaj, transport și design pe piață. Cu prilejul susținerii oferite de către voi și recomandărilor voastre am lansat cea mai mare reducere la renovarea acoperișurilor în acest sezon. Nu ezita să ne contactezi chiar astăzi pentru a obține detaliile necesare ale voucherului și promoției lansate.

Oferta verii

Oferta de vară îți propune cea mai avantajoasă accesibilitate la renovarea acoperișului casei tale sau a celor dragi. În cadrul promoției este inclusă:

  • vizita la fața locului și consultația gratuită din partea specialistului
  • schița de proiect pentru acoperiș
  • oferta desfășurată de renovare a acoperișului
  • toate materialele pe șindrilă bituminoasă
  • sistemul de scurgere și streșină
  • tot lemnul suplimentar
  • montajul (lucrul propriu-zis).

Dorim să vă precizăm că voucherul de reducere poate fi achiziționat în număr nelimitat, astfel încât toate proprietățile tale vor dispune de oferta MONTACO în acest an. Este necesar de prezentat voucherul printat sau electronic. Termenul de valabilitate a reducerii și voucherului fiind 2 săptămâni din data procurării. Nu rata oferta verii! Ai grijă de cei dragi și casa ta alături de MONTACO!