Alege oferta noastră limitată pentru montarea acoperișului la prețuri din 2023 și primește o curățenie de primăvară a curții, gratuit.

Nu rata ocazia de a beneficia de oferta noastră exclusivă la montarea acoperișurilor! Doar până la 29 februarie 2024, îți oferim posibilitatea de a te bucura de prețurile reduse din 2023, permițându-ți să economisești substanțial pe costurile unui nou acoperiș. Acesta este momentul perfect pentru a face acea schimbare pe care o dorești, asigurându-te că locuința ta este protejată și estetic plăcută.

În plus, înțelegem cât de important este să ai o curte curată și bine întreținută, mai ales cu apropierea primăverii. De aceea, pe lângă instalarea acoperișului, îți vom oferi, absolut gratuit, servicii de curățare a ogrăzii. Echipa noastră se va ocupa de îndepărtarea tuturor resturilor, curățarea aleilor și a spațiilor exterioare, asigurându-te că exteriorul casei tale arată impecabil.

acoperis ograda curata

Această ofertă este concepută pentru a-ți oferi nu doar economii semnificative, dar și confortul de a avea o proprietate îngrijită, fără a fi nevoie să investești timp și efort suplimentar. Profitați de această oportunitate unică de a actualiza acoperișul casei tale la prețuri din 2023, beneficiind în același timp de o curățenie de primăvară completă a curții, oferită de echipa noastră dedicată.

Această promoție este valabilă doar până la sfârșitul lunii, 29 februarie 2024, așadar nu întârzia! Contactează-ne astăzi pentru a-ți asigura locul și a te bucura de avantajele acestei oferte speciale. Echipa noastră de profesioniști este gata să te ajute să îți transformi casa, garantând satisfacție și calitate la fiecare pas.