MONTACO white Consultație

Ofertă Specială: Acoperiș mai ieftin + Curățenie de Primăvară Gratuită!

Alte oferte

Profită acum de oferta noastră specială la montarea acoperișului! Până la sfârșitul lui februarie 2024, îți oferim ocazia unică de a beneficia de prețurile mai reduse din anul precedent, 2023. Nu rata șansa de a-ți reînnoi sau îmbunătăți acoperișul la un preț avantajos, menținând în același timp calitatea și durabilitatea pe care le promitem.

Primești cadou o curățenie generală de primăvară gratuită

Și pentru că știm cât de important este să ai o curte îngrijită odată cu venirea primăverii, îți oferim, pe lângă montarea acoperișului, și o curățare de primăvară a ogrăzii, absolut gratuită. Aceasta include eliminarea resturilor vegetale, curățarea căilor de acces și a altor suprafețe exterioare, pentru a-ți asigura un spațiu exterior plăcut și primitor.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine! Contactează-ne acum pentru a-ți programa serviciul și a te bucura de un acoperiș nou, la un preț excepțional, și de o curte curată și ordonată. Această ofertă este valabilă doar până la sfârșitul lunii, așa că grăbește-te să profiți de cele mai bune prețuri și de bonusul nostru special de primăvară în această lună.

1200 de clienți au încredere în noi!

creditare
01 Costuri exagerate pentru proiect?

Studiile noastre arată că oferim prețuri cu circa 25% sub media de piață din categoria de calitate Premium.

masuratoare
02 100% Original

Unele idei generale intr-adevăr se împrumută, dar, vă invităm sa-l urmariți câteva ore pe arhitectul nostru Alexandru ca să Vă convingeți de autenticitatea ideilor și să Vă asigurăm că proiectul Dvs. va fi unic!

architect
03 Vreți să cumparați un proiect de la noi?

Nu vindem proiecte! Creăm elementele construcției Dvs., urmărim execuția lucrărilor și ne place să vedem produsul finit, adică locuința Dvs.

04 Durabilitate

Noi garantăm calitatea lucrărilor meșterilor noștri profesioniști, și a  materialelor, în timp, și îți oferim garanție. Astfel, poți sta fără griji pe o perioadă îndelungată.

Cere o consultație

    Articole recente

    Vezi Blog

    Parteneri