Șindrilă Bituminoasă

Șindrilă bituminoasă – a apărut ultimele din cele mai populare trei materiale de acoperiș pe piața din Republica Moldova. Chiar și așa, au deja peste 20 de ani de când sunt montate pe acoperișurile celor mai curajoși proprietari de case din anii ’90. Șindrila bituminoasă s-a dovedit a fi un material rezistent, nepretențios și foarte funcțional.

COMANDĂ ACUM

BRANDURI EUROPENE CU RENUME MONDIAL

Branduri cu capacități de producție și stocuri de marfă enorme, cu logistică desăvârșită, cu laboratoare proprii, cu controlul calității conform standardelor ISO 9001, cu toate procesele de producție conform standardelor ISO 14001

budget-econom

ECONOM

4-6
€/m2

Șindrilă bituminoasă din bitum nemodificat, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mică de 100g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare nu mai mare de 30 de ani, termenul real, însă, poate depași această cifră.

budget-standard

STANDARD

7-9
€/m2

Sindrile bituminoase din bitum oxidat sau modificat cu polimeri, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mare de 100g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare mai mare de 35-40 de ani, termenul real, însă, poate depași această cifră.

budget-premium

PREMIUM

10-19
€/m2

Sindrile bituminoase din bitum natural oxidat Tia Juana sau bitum modificat SBS, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mare de 120g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare nu mai mare de 50 de ani, termenul real, însă, poate depași această cifră.

budget-lux

LUX

50-100
€/m2

Sindrile bituminoase din bitum combinat, modificat cu polimeri sau oxidat, cu armătura dublă din fibră de sticlă ce depaseste densitatea de 100g/m2. Șindrilele au ca strat final o folie din cupru natural, lăcuit sau anticat, titan-zinc, aluminiu. Acesta îi dă un aspect nobil, iar termenul de exploatare poate depași chiar 100 de ani