Ferestre de mansardă

Ce poți face ca să aduci natural lumina în mansardă? Să instalezi ferestre de mansardă în acoperiș, desigur. În orice fază a construcției și reparației, chiar când totul este finisat, se poate interveni cu o fereastra de mansardă, care va transforma podul într-un spațiu locativ util și plăcut. De multe ori aceasta se dovedește a fi unica soluție, despre asta citește pe blog.

Cauți Ferestre de Mansardă cu Montaj Inclus?

Economisește 50€

TOATE FERESTRELE DE MANSARDĂ, PE CARE LE GĂSIȚI LA NOI, FARA EXCEPTIE SUNT DE CALITATE SUPERIOARĂ

Fiecare element este bine gândit și testat înainte de a fi lansat în produsție.

budget-econom

ECONOM

110-200

Cele mai ieftine soluții de iluminat cu lumina naturală un pod sunt ieșirile pe acoperiș VLT si GVT.

Mai mult, ele asigură o ventilație bună și, în caz de necesitate, un acces facil pe acoperiș.

budget-standard

STANDARD

260-450

Ferestrele de mansardă din Seria Standard sunt la un nivel de calitate și accesorizare mult mai avansat decât acum 10 ani.

Toate au protecție anti-grindină, toate au sistem de ventilație și toate pot fi ulterior dotate cu motor electric și sistem de automatizare cu telecomanda sau tableta.

budget-premium

PREMIUM

350-600

Ferestrele de mansardă din seria Standard Plus pot fi categorisite cu ușurință Premium, fiindcă au în dotare componente cum ar fi termoizolație ThermoTechnology, termopan triplu cu argon, înveliș din poliuretan și altele din secolul XXI.

budget-lux

LUX

850-3000

Balcoane încastrate în acoperis, ferestre cu deschideri duble, ferestre de mansardă cu motor electric, solar și telecomandă, ferestre pentru acoperișuri-terasă automate – toate sunt create pentru cele mai exigente cerințe.

GALERIE FOTO

Tehnologia de montaj a ferestrelor de mansardă este respectată cu strictețe, utilizăm doar accesorii și instrumente recomandate de către producător