MONTACO white Consultație

Plăci termoizolante decorative

Descriere

Sistema de fațade POLIFASAD este un sistem modern din plăci cu dimensiunea de 50 x 50 cm sau 50 x 25 cm și grosimea de la 40 mm și mai mult, compuse din două straturi care este destinat pentru termoizolarea fațadelor.

Primul strat al plăcii este protector-decorativ cu o rezistență mai mare decât a plăcilor ceramice, are funcționalitate estetică, protejează stratul termoizolant de acțuni atmosferice și alte acțiuni și prezintă o placă de beton din ciment și nisip, armată cu materie fibroasă. Grosimea stratului protector-decorativ este de 8-15 mm, în funcție de configurația desenului facturii plăcii.

Stratul protector-decorativ se prepară din ciment, nisip, apă și aditivi de plastifiere și polimerizare neagresivă. În rezultat avem o placă dură de beton, cu rezistență excelentă la îngheț,  foc și absorbție de apă. Suprafața netedă a plăcii  transmite textura desenului facturii și nu necesită prelucrare suplimentară.

Al doilea strat al plăcii este un strat termoizolator, care oferă o protecție termică fațadei clădirii și prezintă un material rigid termoizolator  în formă de foi (din masa plastică expandată, din basalt, etc.), grosimea căreia se calculează reeșind din condițiile climatice de exploatare ale fațadei.

Parteneri