STANDARD

Membrane bituminoase polimerice cu excelente caracteristici de rezistenta la tractiune si stabilittea dimensionala. Compoundul special APP confera produselor rezistenta sporita la temperaturi inalte, dar si o buna flexibilitate la rece. toate acestea, alaturi de calitati specifice fizico-mecanice ale armaturii, fac produsele din gama APP potrivite uzului in zonele cu clima calda.

Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant,ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia. Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solicitate.

CERE CATALOGUL
CERE OFERTA

PREMIUM

Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de trei indicatori: rezistenta la imbatranirea termica, flexibilitatea la rece (-25 ° C), inferioara compound-ului modificat SBS si stabilitatea formei la cald (140 °C), superioara compound-ului modificat SBS .Rezistenta extraordinara la imbatranirea termica a acestui compound se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra.