tegola

LUX

Șindrilă butuminoasă Tegola de Seria Metal Line sau Prestige este cel mai avansat rezultat al cercetării și dezvoltării șindrilelor bituminoase, datorită unicității sistemului de tăiere cu jet de apă. Cuprul este pliat pentru a acoperi marginea inferioară, dând caracteristici estetice și de performanță mai bune. Farmecul acoperișului de cupru, îmbinat cu forma și grosimea Prestige Elite, Compact și Traditional, sporește în mod incomparabil valoarea fiecărui acoperiș și chiar a ăntregii clădiri.

descarcă catalog (pdf)
CERE OFERTA

PREMIUM

Linia Premium Gothik, Liberty, Mosaik, Rectangular, Traditional si Master de la Tegola, este o gamă de țigle bituminoase originală propusă de Tegola Canadese pentru a crea ănvelișuri estetice datorită texturii neregulate și a nuanțelor cromatice care îmbunătățesc culoarea.

ECONOM

Seria Top Shingle si EcoRoof Rectangular, Beaver si Hexagonal reprezintă tradiția plăcilor de șindrilă bituminoasă, pentru formele și culorile cele mai solicitate la un cost mai accesibil. Aceste plăci, din această categrie de preț, oferă o rezistență bună, ușurință în utilizare și o instalare ușoară, dar mai presus de toate, o gamă de 12 culori diferite care pot îmbunătăți orice tip de acoperire.