MONTACO white Consultație

Reducere de 50% la montaj pentru orice acoperiș procurat la cheie

Alte oferte

Profită de Oferta Exclusivă de Black Friday!
În această perioadă specială, îți oferim o reducere de 50% la serviciile de montaj pentru orice tip de acoperiș procurat la cheie. Fie că este vorba de construirea unui acoperiș complet nou, fie de restaurarea sau reconstrucția totală a celui existent, echipa noastră de experți este pregătită să transforme viziunea ta în realitate.

Cadou Special pentru Tine: O Schiță 3D Gratuită!

Împreună cu serviciile noastre la jumătate de preț, vei primi și o schiță 3D a proiectului tău, absolut gratuit. Aceasta îți va oferi o perspectivă clară asupra viitorului tău acoperiș, ajutându-te să vizualizezi cum va arăta casa ta după finalizarea lucrărilor. Nu rata această oportunitate unică de Black Friday până la finalul lunii noiembrie 2023!

1200 de clienți au încredere în noi!

creditare
01 Costuri exagerate pentru proiect?

Studiile noastre arată că oferim prețuri cu circa 25% sub media de piață din categoria de calitate Premium.

masuratoare
02 100% Original

Unele idei generale intr-adevăr se împrumută, dar, vă invităm sa-l urmariți câteva ore pe arhitectul nostru Alexandru ca să Vă convingeți de autenticitatea ideilor și să Vă asigurăm că proiectul Dvs. va fi unic!

architect
03 Vreți să cumparați un proiect de la noi?

Nu vindem proiecte! Creăm elementele construcției Dvs., urmărim execuția lucrărilor și ne place să vedem produsul finit, adică locuința Dvs.

04 Durabilitate

Noi garantăm calitatea lucrărilor meșterilor noștri profesioniști, și a  materialelor, în timp, și îți oferim garanție. Astfel, poți sta fără griji pe o perioadă îndelungată.

Cere o consultație

    Articole recente

    Vezi Blog

    Parteneri