Renovări

Echipa MONTACO prezintă serviciul integrat RENOVAREA CASEI, care include acoperișuri, fațade si hidroizolații.

Cu istoric din 1999 in acoperișuri si hidroizolații și cu peste 200 de clienți anual, in 2015 am adăugat fațadele la cheie in colaborare cu profesioniști cu experiență în termoizolații din 2005. Solicitați oricare din aceste 3 servicii sau toate împreună pentru casa Dvs. și Vă veți convinge de calitatea și rapiditatea lucrarilor, de echipamentele profesionale pe care le utilizăm și de spiritul nostru vesel și prietenos!

ACOPERIȘURI

Doar acoperișuri. Din 1999. – a fost sloganul nostru până mai ieri.

25 de echipe de montaj, specializate fiecare pe un anumit tip de învelitoare, pot să abordeze acoperișurile de complexitatea cea mai înaltă.

Magazinul MONTACO cu accesorii pentru acoperișuri și instrumente profesionale este gata să suplinească orice livrare de materiale cu componente de care alții nici nu au auzit, sau le-au vazut doar prin cataloage de specialitate.

Managerii de vânzări fac tot procesul de negocieri foarte plăcut și rapid, suntem experți în preluarea tuturor grijilor ce țin de acoperisuri, avem mare experiență în negocieri de la distanță, chiar din afara țării.

Arhitectul și designerul Vă dau rapid soluții de restructurare, schița acoperisului a fost și va rămâne gratuită, o facem din placerea de a înfrumuseța toate casele cu acoperișuri vechi, urîte și neecologice.

Trebuie doar să Vă înregistrați pentru consultație, ofertă, vizită în șantier, ședintă cu arhitectul – de restul avem grijă noi.

montaj acoperisuri

HIDROIZOLAȚII

Executăm hidroizolații complete si durabile.

Acoperișurile plane, terasele, sau parcările sunt de regulă foarte expuse la precipitații, diferențe mari de temperatură și deformări mecanice. Soluțiile necesare trebuie să fie complete și cu garanție. Calitatea unei lucrări de hidroizolație presupune impermeabilitate la apă, rezistență la temperaturi negative, rezistență la factorii externi și stabilitate la temperaturi ridicate.

Există trei tipuri importante de sisteme de hidroizolații pentru terase circulabile sau terase necirculabile și în funcție de acestea se determină materialul ce trebuie aplicat. Vorbim despre hidroizolații cu membrane PVC, despre hidroizolații cu membrane bituminoase, sau despre hidroizolații cu membrane lichide pe baza de rășini poliuretanice. Soluțiile tehnice sunt gândite și aplicate respectiv în funcție de criteriile tehnice ale lucrării. Orice investiție inteligentă determină siguranța pentru viitor, de la servicii de hidroizolații pe acoperișul deasupra apartamentului, până la hidroizolații ale subsolurilor și soluții de tratament pentru întreaga suprafață a oricarui tip de construcție.

hidroizolatie

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI